pátek 6. srpna 2010

Projekt 365 - den 211.

Na dnešek jsme byli domluvený s Monikou, že zajedeme k nim a půjdeme prozkoumat tamní lesy. Bohužel ráno pršelo, domluvili jsme se, že radši zajedou k nám na hračky.
Po obědě jsme měli doma menší siestičku a pak se sebrali a jeli k nim. Počasí se celkem umoudřilo, bylo hodně zataženo, ale teplo a nepršelo. Výprava do lesa se vydařila, našli jsme asi čtyři houby :-) a Ottí vymetl každou louži, že domů přišel celý promáčený. Ještě jsem si s Mončou dala rychlý kafe a jeli jsme domů. Když jsem děti převlékala, našla jsem Ottímu další klíště. Bylo pořádně veliký a horko těžko jsem ho dostávala ven. Ottí brečel, že ho to bolí... Bylo odporný. Pěkně jsem si nadávala, hlavně že jsem měla repelent v batohu... Jen ho vytáhnout, že... Grrr. Tak snad už máme klíšťový období za sebou.
Večer jsem začala balit věci na cesty. Jedeme do Hradce, pak za taťkou (dědou) do Bělohradu a nakonec do Mladé Boleslavi konečně taky navštívit Vlaďku. Když už děti spaly, jsem rychle odnesla do auta kola, venku prší - to bude cestování...

Motýlek Monika ;-) Bětuška s Terezkou trvaly na tom, že ho pojmenují...

Žádné komentáře:

Okomentovat