sobota 9. října 2010

Projekt 365 - den 274.

To byla zase noc. Ottís se probudil před půlnocí a do jedné jsme byli vzhůru. Nejspíš přetažení ze Šnečka a k tomu ty pitomý štípance od komárů. Chudák se strašně drbal a nemohl zabrat, nepomáhalo mazání ani kapičky...
A ráno budíček chvíli před půl sedmou. Tak jsem toho využila a rychle je nahnala obléknout (tentokrát bez křičení, si budu muset stěžovat častěji :-) ), zabalila jsem pár věcí a nachystala Barunce žrádlo na celý den. Sedli jsme do auta a jelo se na chalupu. Byl krásný slunečný den. Parádně jsme si to tam užili. Bětuška si hrála se sestřenicí a zase lítala mezi naší chalupou a barákem druhé babi.
Ottí byl zase pracant. Plel záhony, pomáhal mi s mytím auta, zaléval a u všeho byl moooc důležitý a celkem dlouho vydržel. Je to šikula.
Taky jsme zajeli na hřbitov. Bětuška si to tam prožívala a dělala, že se modlí... Ottího jsem musela okřikovat, protože on na rozdíl od sestry se na takových místech neumí chovat...
Až kolem sedmé jsme jeli domů. Ottí krásně usnul v autě a bude spát, snad, do rána a Bětuška taky usnula jen co dolehla do postele, celý den venku dělá divy ;-)




Žádné komentáře:

Okomentovat