pátek 19. listopadu 2010

Projekt 365 - den 315.

Dneska má Bětule svátek. Chtěla jsem ji nechat nejdřív doma, ale mají ve školce bruslení, tak šla do oběda. Hned ráno ji přála Terezka a dostala bonboniéru, to bylo radosti.
Já ještě šla dopoledne rychle koupit dárečky, zase si přála LPS, prý nic jiného nechce a od Ježíška taky ;-) Ještě jsem koupila knížku pohádek, ať máme co číst.
Po obědě jsem ji vyzvedla a všichni jsme ji přáli. Byla moc spokojená. A odpoledne přijela babička Jitka a přivezla další dárečky. I Ottí měl radost, ačkoliv babi neví o jeho lásce k double deckerům, tak jeden přivezla a byla překvapená, když jí řekl: Páni, double decker bus!!!
A dneska ještě jedna perlička od našeho miláčka. Poslední dobou stále používá zabiju a mrtvej budeš... Snažili jsme se mu to s taťkou vysvětlit, co to vůbec znamená. Tak jsme mu říkali, že už ten člověk nikdy nevstane, nemůže si už nikdy hrát, chodit, běhat, mluvit... A na pořád leží na hřbitově v hrobečku. Načež se Ottí zamyslel a s úsměvem po chvíli povídá. Páni, to je skvělý, viď mami?!!!!
Odpoledne jel taťka zase pracovně na chalupu a my si užívali babičky a čekali další návštěvu. Bráchu s celou rodinou. Zajímavý bylo spaní, ale poskládali jsme se:-)






Žádné komentáře:

Okomentovat