čtvrtek 25. listopadu 2010

Projekt 365 - den 321.

Měla jsem dnes s Ottíkem začít další kurz plavání. Přehodili to na čtvrtek a pak odpoledne Bětuška plavání. Ale vše bylo jinak. Tak strašně se mi nikam nechtělo. Ottí taky neprotestoval, tak jsme to dopoledne zrušili (přemýšlím, že to zruším úplně...) a Bětulka zůstala ve školce do odpoledne a plavat se půjde až zítra i s Terezkou.
Po školce k nám přišla na návštěvu Monča s dětma. A já se dozvěděla, že je v půl sedmé ohňostroj. Nemohli jsme si ho nechat ujít. Minulý rok jsme byli a dětem se to moc líbilo i Ottí si to pamatoval. Nakonec se ohňostroje bál a natahoval, že chce domů. Přes lidi nešlo odejít a Bětula by zase bulela, že chce zůstat, ikdyž se pak přiznala, že se také bála. Jinak to bylo fajn, ale minulý rok byl o něco hezčí.
Když jsme přišli domů, tak Bětula si vykoledovala týden zákazu na PC. Ona se to převlékání snad nenaučí. Trvá jí půl hodiny převléknout se do pyžama. Když varuji, že naposledy připomínám, jinak bude trest, tak místo, aby se snažila si sedne a kouká do blba nebo si začne hrát a vůbec ji nevadí, že se zlobím... Stále dokola, teď chce šance to napravit...

Kde je Barunka?


Žádné komentáře:

Okomentovat