pondělí 20. září 2010

Projekt 365 - den 255.

Od rána jsem na měkko. Už to je šest let... A ona už je tak velká a samostatná... Ráno jde Bětulka do školky, moc se jí nechce, přeci nemusím na narozeniny chodit. Pak zase jo, aby mohla dát dětem bonbóny. Musela jít v šatičkách, moc jí to slušelo. I paní učitelka ji hned chválila, tak Bětuška hlásila, že má ty narozky.
Dopoledne jsem dodělala podklad pro dort a dala svíčky.
Dneska jsme šli prvně s Ottíkem na plavání maminek s dětmi. Moc se těšil, ale ze začátku nechtěl vůbec spolupracovat. Pak se to lepšilo a jak se začaly házet balónky a lovit kolíčky z pod vody, tak ho to začalo moc bavit. I skákání se nebál.
Z plavání jsme rychle jeli pro Bětušku do školky a šli se domů najíst. Ottí dopoledne našel dort, měl nakázáno to Bětule neříkat, že je to překvapení. No, jak to dopadlo. Když jsme přišli, tak Bětulka zkoumala proč je jinak stůl a pak smutně, on není dort... Když to Ottí uslyšel, tak křičel, máme dort, máme dort a letěl k lednici a chtěl jí ho ukazovat. Naštěstí Bětuška chtěla překvapení, tak se nekoukla. Byli jsme totiž domluvení, že se slavit bude odpoledne až tu budeme všichni. A k mému překvapení vůbec neměla snahu se do ledničky jít podívat!!!
Pak jsme ji odvedli na keramiku a šli domů do připravit výzdobu. To už byl doma i taťka, tak mi pomohl s nafukováním balónků.
Pro Bětulku jsem šla sama a byla domluvená s Ottou, že až se budeme blížit, tak prozvoním telefonem a on připraví dort a dárečky. Ještě jsem se stavila v hračkárně a koupila Ottímu pistolku, aby nebral Bětulce její dárky.
Když jsme dorazily domů, tak jsme chvilku musely zůstat v předsíni, protože Ottí stihnul sfouknout svíčky a taťka musel znovu zapalovat :-)))
Bětuška byla moc překvapená a spokojená s každým dárečkem i dortík se líbil. Ottí taky nadšenej z pistolky a přilítnul ke mně a opravdu upřímně volal děkujuuuu mamííí za střílečku!!! Bětuška měla očička taky rozzářený a stále chodila a děkovala. Pak seděla s Barunkou a říkala, že je to ten nejlepší dárek k narozeninám.









Žádné komentáře:

Okomentovat