úterý 28. září 2010

Projekt 365 - den 263.

Je státní svátek, tak i náš taťka má volno. Chtěli jsme jet s dětmi do ZOO, ale počasí je všelijaký a celkem zima, tak se radši rozhodujeme pro Techmánii v Plzni.
Vyjeli jsme dopoledne a cestou se zastavili na oběd v restauraci.
V Plzni jsme bloudili a nadávali, proč to nemají značený. Nakonec jsme to našli. Výstava je to moc hezká a poučná, jen my tam byli ve špatnou dobu. Svátek a hnusně. Lidí bylo šíleně, že jsem po chvíli byla otrávená. K ničemu se člověk pořádně nedostal a děti, jak byly z toho nadšený, tak lítali sem a tam a pořád jsme je v davu lidí hledali. Určitě se tam ještě zajedeme podívat, ale v jinou dobu a až Ottí i Bětula budou starší a budou si to moci přečíst a zahrát si třeba i na špióna (to by hrozně bavilo hlavně maminku, ale copa měla teď šanci :-) ) Tak snad to do té doby nezruší...
A pro změnu na zpáteční cestě jsme nějak někde zapomněli zabočit a po dost kilometrech zjistili, že jedeme na Klatovy a ne domů... Ottí na zpáteční cestě usnul, byli jsme rádi, měla jsem totiž strach, aby zase nezvracel. Úplně jsem zapomněla na to, že je mu špatně v autě a nekoupila Kinedryl. Aspoň tohle nakonec dopadlo dobře :-)))





Žádné komentáře:

Okomentovat